Zásady ochrany osobních údajů

Inženýrské služby

Pro firmy připravujeme komplexní inženýrské plány a pomáháme jim překonávat problémy. Vidíme příležitosti tam, kde ostatní vidí překážky. Uvědomujeme si tlak, kterému v současnosti čelí výrobní společnosti. Ať už se jedná o pracovní prostředí, globální výzvy, nástroje, technologie, ale i osobní a profesní dovednosti zaměstnanců.

Outsourcing

Outsourcingem získáte jistotu bezproblémového provozu a budete mít k dispozici vše potřebné pro růst vašeho podniku. Můžeme vám nabídnout silné inženýrské zázemí, vynalézavost a dobré reference. Společně zvládneme vše, co pro vás budoucnost nachystá, přičemž na velikosti vašeho týmu nezáleží.

Analýzy a R&D

Pečlivá a cílená analýza je základem konstrukcí, které posléze produkujeme. Provádíme ovšem i samostatné analýzy, abychom zjistili, zda je konkrétní inženýrský koncept vhodný.

Pevnostní analýzy

U mnoha složitých struktur je nutná analýza konečných prvků, aby se ověřily navrhované koncepty. My se však nespoléháme pouze na FEA. Místo toho je používáme společně s klasickou analýzou a experimenty, abychom získali přesné a ověřené výsledky.

inzenyrske sluzby 1

Teplotní analýzy

Zanedbaná teplotní analýza návrhu může přivodit mnoho problémů, ať už se jedná o nedostatečný výkon či trvanlivost. Z toho důvodu je společnost VM ENGINEERING dobře vybavena pro vyhodnocování potíží souvisejících s přenosem tepla a s termodynamikou. Tyto potíže lze ale obvykle odhalit a vyřešit.

Analýzy řídících systémů

Řídící systémy vyžadují kvůli své složitosti a komplexnosti specializované analytické techniky. Společnost VM ENGINEERING se zaměřuje mj. na identifikaci dynamiky a parametrů zkoumaného systému. Problémy, které souvisí s řízením a dynamikou, jsou často jednoznačné a díky našim zkušenostem je dokážeme vyřešit.

Technická dokumentace

Jsme připraveni vám vytvořit výkresovou dokumentaci všech stupňů i ostatní technické dokumentace. Zhotovujeme výkresy sestav, komponentů, manuály, kinematické a jiné studie.

Kontaktujte nás

Chcete vědět, jak konkrétně bychom zefektivněli váš výrobní proces a ušetřili vaše výrobní náklady? Ozvěte se nám, rádi vám pomůžeme.

    Kontaktujte nás

    Chcete vědět, jak konkrétně bychom zefektivněli váš výrobní proces a ušetřili vaše výrobní náklady? Zarezervujte si bezplatnou konzultaci.